Reviews


4 stars after 48 reviews
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tonijn was droog ditmaal en de pizza calabrese simpelweg niet lekker 9/16/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke pizza’s gegeten! 👍🙏 9/3/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Pizza van Scheveningen en omstreken! 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 8/5/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/8/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. Een goede Bolognese Saus bij de spaghetti. Aardige bezorger. 6/18/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb gister bij jullie een bestelling gedaan, geld overgemaakt via ideal en er is geen eten gekomen. Telefoon ook niet beteikbaar😡🤬 5/18/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb niets ontvangen, winkel blijkt gesloten, ben wel min geld kwijt 5/17/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Teveel keuzes This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde iets langer dan een uur.. vind ik altijd toch wel erg lang, verder de pizza was heeerlijk! 4/8/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie pizza's. Lekker en een goeie bodem 3/6/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste bestelling was verkeerd, maar snel opgelost! Dikke prima altijd. 3/1/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zo snel mogelijk bleek meer dan een uur te duren. Bij de deur bleek door de gladheid, maar had het netjes gevonden als ze het even gemeld hadden. De kinderen moesten er later door naar bed 1/23/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best pizza we had in The Hague! 1/18/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk was de pizza en.zo snel bezorgd.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/13/2019
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nooit gekregen... wel betaald 12/31/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks de grote drukte snelle service, kwalitatief hoogstaand eten, goed heet en prima van smaak. 12/27/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/9/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/30/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel bijna altijd dezelfde pizza maar de samenstellinge en de kwaliteit van de pizza's is helaas niet consistent. Gisteren een pizza quatro fromaggi besteld waarbij echt maar één soort kaas te bespeuren was. Daarbij dreef de pizza in vet. Keren daarvoor was de pizza of heel lekker, goede bodem en korst en rijkelijk bedekt of middelmatig. Misschien ligt het aan wie die dag in de keuken staat maar het zou fijn zijn als je bij het bestellen weet wat je kunt verwachten. Een keer heb ik gebeld om te vragen waar de bestelling bleef en de mensen aan de telefoon zijn erg vriendelijk. Het bleek dat de site mijn bestelling niet had geregistreerd dus het was niet hun schuld. Na nogmaals bestellen kwam de pizza alsnog heel snel. 8/10/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, betaalbaar en snel en met een glimlach! Top ✨ 7/26/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 7/18/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bruschetta is fantastisch! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/15/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg pasta i.p.v. lasagne 7/3/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was erg lekker. En nog heerlijk warm 6/30/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, goede prijs! 6/26/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2018
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2017
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gegrillde (aubergine) groentes zijn lekker, volgende keer wat meer groentes. Op uw site bij vleespizza 33 cm, pepperoni wanneer dat wordt geselecteerd komt er geen popup scherm voor extra ingredienten. Verder is de bezorging en klantvriendelijkheid in orde. Met vriendelijke groet en tut tuut, groetjes van Ruud 10/25/2017
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2017
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was een beetje flauw dit keer. Extra ingrediënten besteld maar weinig van gezien /geproefd. Leek alsof de bakjes gevallen waren ook. Saus gelekt overal in tas etc This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2017
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/20/2017
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Bezorging duurde wel lang. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2017
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/21/2017
Valentini Keizerstraat 74 070-7530260
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was super lekker en kwam heel warm aan. Altijd goed!! Duurde alleen 1.5 uur :-( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/25/2017
Valentini 4 stars after 48 reviews
Valentini